Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 30 martie 2013

Exfoliant natural- ulei de masline cu zat de cafea


Acum ceva timp am descoperit produsele facute in casa, produse naturale, sanatoase, cu un pret mult mai bun decat cosmeticele pe care le gasim in comert. Printre preferatele mele se afla uleiul virgin de masline amestecat cu zat de cafea si ulei de portocale. Reteta am gasit-o prin ceva reviste ori siteuri in cautarea produselor anticelulita de efect. Zatul de cafea are un efect supera supra pielii, o exoliaza bine, iar combinat cu ulei de masline lasa pielea super fina, mai ceva ca de bebelus. Cafeaua are si efecte anticelulitice, de stimulare a circulatiei. Picaturile de ulei de portocale fac ca tot acest amestec sa aiba un miros divin, cel putin pentru mine.
Amestecul se prepara in felul urmator: amestecati zatul a 2-3 cafele cu uleiul de masline in care ati adaugat in prealabil ulei de portocale, pana se formeaza o pasta groaza. Frecati apoi pe tot corpul, evitand zona sanilor. Ramaneti asa cateva minute, recati corpul bine, dupa care spalati bine cu apa calduta. La sfarsit, pielea va ramane ca de catifea. Aveti grija sa spalati bine zatul, pentru a un ramane urme pe prosop. Eu nu folosesc sapun sau gel de dus dupa ce aplic scrubul, deoarece uleiul ramas pe piele este hidratant. Prefer sa le folosesc inainte de aplicarea exoliantului, daca este cazul.
Singurul inconvenient este miseria mare care ramane in urma aplicarii produsului, insa merita sacrificiul cu varf si indesat. Chiar si pentru cele mai comode dintre noiJ

Raport calitate/pret: excelent
Stelute:10/10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu