Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 3 august 2013

Sampon L’Oreal Mythic Oil


Mi se terminase samponul si am decis sa incerc ceva nou din gama produselor profesionale. Pentru ca am un par cam complicat, se ingrasa repede la radacina si uscat pe lungime din cauza vopsirilor repetate, am zis sa iau un sampon pentru toate tipurile de par. M-am oprit asupra samponului Mythic Oil de la L’Oreal Professionnel in urma multor reviewuri citite, atat din tara cat si pe blogurile celor de peste hotare. Am avut cam multe asteptari de la acest sampon, insa pot spune ca m-a dezamagit. L-am achizitionat in varianta de 750 ml, deoarece avea pret avantajos, insa acum imi doresc sa un o fi facut. Am pornit de la premisa gresita ca orice produs creat de un Brand profesional este si bun, macar cat de cat. O fi bun, insa nu pentru mine.



L-a prima testare am putut observa consistenta unui sampon usor, asemeni lui Matrix Biolange Scalpotherapie, insa un miros diferit fata de acesta, dar placut. Mi-am pastrat optimismul, chiar daca a fost nevoie de doua samponari si destul de mult sampon folosit, comparativ cu samponul mai sus amintit. Totusi, rezultatul final dupa uscare, un mi-a palcut. Parul meu nu avea nimic special iar a doua zi a inceput sa mi se ingrase mai mult ca alte datiL
Daca doriti sa-l incercati, il recomand pentru cele cu paru uscat, inclusiv la radacina. Mie un mi s-a potrivit, nici lungimea parului nu a suferit vreo imbunatatire, noroc cu masca cu Acid Lactic la care inca un renunt.


Raport calitate/pret: nu foarte ok
Stelute: 5/10 (pentru miros)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu